Főoldal
Regisztráció
Belépés
Nyeremények
Így nyerhet
Játékszabályzat
GYIK
Kapcsolat
Nyertesek

Havi Nyeremények

Legyen Ön is milliomos!
1.000.000 Ft Pöttyös bankkártya tokkal
Most a Pöttyössel Önre várnak a havi főnyeremények, vagyis havonta 1.000.000 Ft Pöttyös bankkártyatartóval. Növelje esélyeit további vásárlásokkal és blokkfeltöltésekkel, hogy nagyobb eséllyel induljon a sorsolásokon.Napi Nyeremények

Kerüljön lendületbe!
RAZOR Heel Wheels sarokkerék
Fedezze fel a száguldás észbontóan szórakoztató módját! Ezt a menő kétkerekű görkorit bármilyen cipőre könnyedén felhúzhatja. Ráadásul, a sarokkerék mellett a kütyü szikravetővel is rendelkezik, így bárhova is megy, mindenki figyelmét könnyedén magára vonhatja.
Mozduljon rá!
XIAOMI Mi Band 2 aktivitásmérő
Külön óra a hétköznapokra és sportolásra? Felejtse el! Ez a stílusos óra-karpánt mutatja az időt, de ennél sokkal többre is képes. Az okostelefon applikációval összekapcsolt eszközzel mindig képben lehet vele, hogy hány lépést tett meg, milyen a pulzua és hogyan aludt az éjjel. Ráadásul, még hívásjelzésre is alkalmas, és több hétig üzemel egyetlen feltöltéssel.
Lazuljon el!
Pöttyös jóga matrac
Ugye, Önre is ráfér néha egy kis pihenés. Kapcsoljon ki, és felejtse el a hétköznapok rohanó világát néhány percre. Mindez még könnyebb lehet ezzel a kényelmes és praktikus matraccal, amit Pöttyös design tesz egyedivé. Tippünk: akár munkahelyére is beviheti, így napközben is lesz lehetősége a stresszoldásra.
Vigye magával mindazt, ami fontos!
Pöttyös pendrive
Családi fényképek, kedvenc zenék, munkahelyi dokumentumok - annyi adat gyűlik össze nálunk, hogy néha alig tudjuk, hogy mit hol keressünk. Ez többé nem lehet probléma, mert ezzel az egyedi formatervezésű 4 GB-os Pöttyös pendrive-val minden adatunkat magunknál tudhatjuk. Akár kulcscsomóra is teheti, így biztos lehet benne, hogy sosem marad otthon.