Főoldal
Regisztráció
Belépés
Nyeremények
Így nyerhet
Játékszabályzat
GYIK
Kapcsolat
Nyertesek
Meg kell őriznem a vásárlást igazoló blokkot?
Kérjük, a játék végéig mindenképpen őrizze meg a blokkokat, hiszen ha nyer napi ajándékot vagy akár fődíjat, akkor bekérhetjük Öntől a vásárlást igazoló blokkokat vagy az azokról készült fotókat.
Meddig tart a nyereményjáték?
A nyereményjáték 2018. október 01. 00:00 órától 2018. december 31. 23:59 óráig tart. Blokkfeltöltésre 2018. december 31. 23:59-ig van lehetősége.
Milyen Pöttyös termékek vesznek részt a nyereményjátékban?
A nyereményjátékban minden Pöttyös Túró Rudi, Óriás Pöttyös Túró Rudi, Fitt Pöttyös Túró Rudi, Tejsüti, valamint Pöttyös Guru termék részt vesz, amely a promóció ideje alatt megvásárolható az ALDI üzleteiben.
Még nem múltam el 18 éves. Részt vehetek a játékban?
A játékban kizárólag 18. életévüket betöltött, cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.
Mit tegyek, ha további kérdéseim vannak a játékkal kapcsolatban?
Kérjük, olvassa el figyelmesen a Játékszabályzatot, ami elérhető a Játékszabályzat menüpontban. Ha további kérdése lenne, írjon egy levelet a pottyosaldi@bangbang.hu e-mail címre!
Elfelejtettem a jelszavam, mit tegyek?
Semmi pánik, a Belépés menüpontban egyszerűen kérhet jelszómódosítást. Az új jelszó beállításhoz szükséges információkat e-mailben küldjük el Önnek a regisztráció során megadott e-mail címére.
Hogyan tölthetem fel a blokkokat?
Regisztráljon a www.nagydobas.pottyos.hu honlapon, majd jelentkezzen be az oldalon! A „Blokkfeltöltés” menüpontban tudja feltölteni a blokkja adatait a játék időtartama alatt.
Hány blokk adatait tölthetem fel egy nap?
Naponta bármennyi blokkot feltölthet, korlátozás nélkül.
Mikor indulhatok a havi fődíj nyereményért?
o Abban az esetben vesz részt a havi fődíj sorsoláson, ha "+1 Fődíj esély" mezőre lép a játékban vagy áthalad a Rajt/Cél mezőn. Ne feledje, hogy további vásárlásokkal és beküldésekkel megtöbbszörözheti a nyerési esélyeit, amelyek aktuális állásáról a honlapon belépve az esélynövelő sávban tájékozódhat az oldal jobb oldalán.
Nem tudom feltölteni a blokk adatait az oldalon, mit tegyek?
Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben a pottyosaldi@bangbang.hu e-mail címen, és kérjük, írja meg minél pontosabban, hogy mi a probléma. Segítünk, hogy mielőbb megoldást találjunk a problémára!
Beírtam a blokk adatait, de azt írta a rendszer, hogy ezt a kódot már felhasználták. Hogyan lehetséges ez, mi a teendőm?
Az oldalt úgy alakítottuk ki, hogy minden blokk adatait csak egyszer lehessen feltölteni. Amennyiben olyan blokk adatait utasítja el a rendszer, amit még nem töltött fel korábban, kérjük, hogy küldje el nekünk a blokk képét az elérhetőségével együtt a pottyosaldi@bangbang.hu e-mail címre.
Mi alapján dől el, hogy a feltöltött blokkommal nyertem-e?
A napi nyeremények a játék előtt kisorsolt nyerőidőponthoz kötöttek. Ez azt jelenti, hogy közjegyző jelenlétében előre kisorsoltuk a nyerőidőpontok mindegyikét. Az adott nyerőidőpontban vagy azt követően elsőként érvényes blokkot feltöltő Játékos lesz a napi ajándék nyertese. A főnyeremény sorsolásán az vesz részt, aki legalább egyszer a "+1 Fődíj esély" mezőre lép a játékban vagy áthalad a Rajt/Cél mezőn. A főnyeremény sorsolás időpontja: 2019. január 07. 14:00. Ha nyert, e-mailben értesítjük a regisztrációkor megadott e-mail címén. A nyertesek nevét a nyeréstől számított 30 napon belül közzétesszük a www.nagydobas.pottyos.hu oldalon is.
Mit kell tennem, ha a feltöltött blokkal nyertem?
Ünnepeljen és dőljön hátra elégedetten! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címén vagy telefonszámán. Amíg várja jelentkezésünk, addig is növelheti további vásárlásokkal és feltöltésekkel esélyeit a havi fődíj sorsoláson.
Hogyan kapom meg az ajándékomat, ha nyertem?
Nyereményét 90 naptári napon belül juttatjuk el a nyerést követő egyeztetéskor megbeszélt címre. A kézbesítés pontos időpontja nem választható meg, de ha a futár nem találja meg a megadott címen, még egy alkalommal ismételten megkísérli a kiszállítást.
Mikor kapom meg az ajándékomat?
Nyereményét 90 naptári napon belül juttatjuk el a regisztráció során megadott címre.
Szeretném kicserélni valami másra a nyereményem. Hol tehetem ezt meg?
Sajnos a nyeremények cseréjére nincs lehetőség. Javasoljuk, hogy vásároljon még, majd töltsön fel blokkokat, hogy további ajándékokat nyerhessen.
Ha már egyszer nyertem napi ajándékot, akkor is indulhatok a következő napi ajándékért?
Igen, indulhat, viszont egy típusú ajándékból maximum egy darabot nyerhet a játék teljes időtartama során.
Mit jelentenek az esélynövelők?
Azt mutatják, hogy mekkora eséllyel indul a havi fődíj ajándék sorsolásán. Minden alkalommal, amikor "+1 Fődíj esély" mezőre lép a játékban vagy áthalad a Rajt/Cél mezőn, eggyel növekszik az esélynövelő szám, és még több esélye lesz a sorsoláson.
Miért nincsenek még kint, hogy kik a nyertesek?
A nyertesek nevét csak azt követően tesszük közzé, amennyiben a vele történő kapcsolatfelvétel és adategyeztetés sikeresen lezárult.